Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/fritidsfotografen.dk/videografen.dk/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5753
Om mig | Videografen Kristoffer Hauervig Frederiksen

Om Mig

Jeg er en engageret og passioneret tv- og videofotograf, springfyldt med energi og gå på mod. Jeg er en teamplayer som er løsningsorienteret, og altid klar på at give den en ekstra skalle for at få det perfekte billede!

Kristoffer Hauervig Frederiksen

Hej! Mit navn er Kristoffer, og jeg brænder for at bruge mine kompetencer inden for storytelling og videoområdet. Til dagligt arbejder jeg i film- og tv miljøet som freelance fotograf og klipper. Jeg er uddannet film og TV-produktionstekniker fra Medieskolerne i Viborg tilbage i 2015, og har siden 2010 arbejdet i det professionelle produktionsmiljø. På baggrund af min uddannelsen og mange års erfaring som fotograf og klipper på bla. DR, TV2 og TV SYD, tilbyder jeg blandt andet også professionelle videoproduktioner.

Mine skills

Jeg opfatter mig selv som ansvarsfuld og god til at gennemskue komplicerede problemstillinger, og komme med en holdbar løsning. Som tv-fotograf har jeg igennem mine mange års erfaring lært at håndtere stramme deadlines. Jeg arbejder godt selvstændigt, men fungerer også rigtig godt i et team.
Donec egestas, odio et tempor mattis, lacus augue sagittis risus, nec pharetra ligula dolor non nisl. Cras justo leo, vestibulum et luctus sit. Lorem ipsum dolor sit consectetur adipiscing elit. Nunc ex sem, facilisis sed viverra nec.
  • Broadcast
  • OB fotograf
  • ANDET
  • ANDET